Stort grattis till våra Vinnare 2017!

Våra härliga, väl värda, vinnare 2017!!!

ÅRETS FÖRETAGARE: Maine Andersson & Charlotte Rosén – Värmdö Kooperativa Hemtjänst

ÅRETS UPPLEVELSEAKTÖR: Sailing Events

ÅRETS SMÅFÖRETAGARE: Värmdö Yogacenter

ÅRETS VÄRMDÖFÖRETAG: Djurönäset

ÅRETS SKÄRGÅRDSFÖRETAG: anlitaoss.se

ÅRETS NYFÖRETAGARE: Martina Danielsson – Oldschoolhantverk

Alla motiveringar:

ÅRETS FÖRETAGARE: Maine Andersson & Charlotte Rosén – Värmdö Kooperativa Hemtjänst

Motivering: Maine Andersson och Charlotte Rosén – Värmdö Kooperativa Hemtjänst – har grundat och driver ett företag som skapar många arbetstillfällen för Värmdöbor och som uppskattas både av anställda, de äldre och deras anhöriga. Från att ha varit anställda inom kommunen har de etablerat ett företag på Värmdömarknaden som idag har ca 50-60 anställda/samarbetspartners, där allt överskott går tillbaka till verksamheten. Maine och Charlotte strävar hela tiden efter att höja kvalitén för kunden & statusen för vårdyrket och de fokuserar på vikten av att ta hand om våra äldre på rätt sätt!

ÅRETS UPPLEVELSEAKTÖR: Sailing Events

Motivering: Sailing Events har genom åren försett skärgårdens alla krogar med tusentals gäster både från svenska & utländska företag och privata gäster, de har med sina seglingar gett alla underbara upplevelser av skärgården och allt detta med ett fantastiskt glatt humör. Thomas Forsberg som är ägare, kapten, marknadsförare, städare, PR-konsult, ekonomiansvarig är = Mr Sailing och han är en fantastik ambassadör för Värmdö och hela skärgården.  

ÅRETS SMÅFÖRETAGARE: Värmdö Yogacenter

Motivering: För att de har skapat en viktig, lugn, skön och attraktiv mötesplats för Värmdöbor som vill ha balans i livet, samt att de lockar besökare till Värmdö utifrån och sätter Värmdö på kartan. De arbetar hållbart från ett miljöperspektiv med goda material i t ex yogakläder och annat utbud, samt socialt hållbart för en hel och sund kropp och själ. De skapar även arbetstillfällen i olika former. Värmdö Yogacenter har visat sig vara uthålliga och dedikerade under ett antal år och vi önskar dem all lycka till med företagandet och tillväxten i framtiden.

ÅRETS VÄRMDÖFÖRETAG: Djurönäset

Motivering: Djurönäset utmärker sig inom sitt verksamhetsområde – med god ekonomi, en positiv utveckling och en ambition att hela tiden utöka sitt grundutbud och därigenom nå nya målgrupper. Folkpark, gästhamn, konserter & skärgårdsfestival med ca 6000 besökare, är lite av det som har skett 2017. Många åker långväga varje dag till vårt härliga Värmdö, för att nyttja och besöka Djurönäset.  Det skapar ett enormt mervärde till kommunens ”varumärke”!

ÅRETS SKÄRGÅRDSFÖRETAG: anlitaoss.se

Motivering: Anlitaoss.se gör genom sin tjänst stor skillnad för både lokala företagare och deras kunder, de gör mycket för många.

ÅRETS NYFÖRETAGARE: Martina Danielsson – Oldschoolhantverk

Motivering: Martina Danielsson som har startat  Oldschool Hantverk, med sin butik i Gustavsberg, och med sin fina webbshop. Bolaget är alldeles färskt, men Martinas erfarenheter från branschen sträcker sig många år bakåt med bland annat studier i Carl Malmstens skola och anställningar på stora inredningsföretag. Vi är stolta och glada över att utse Martina till Årets Nyföretagare i Värmdö 2017.

Dela gärna!
2018-05-17T17:14:20+00:00november 17th, 2017|Vinnare|0 Comments

För mer information

Om du är intresserad av att vara sponsor eller vill fråga något om galan kontaktar du vår producent Amanda Thunberg, Positiv Energi, på mail. Kontakta oss!

Följ oss gärna

Dela gärna