Save the date!

Nu är vi igång inför Värmdö Företagargala 2018!

Årets Värmdö Företagargala går av stapeln den 22 november.  Boka in en härlig kväll på Säby Säteri med nätverkande, middag, underhållning och prisutdelningar till Årets vinnare!

Du som är FÖRETAGARE vill inte missa den här galan!  Vi kraftsamlar för att tillsammans bygga framtidens Värmdö. Kom och nätverka, mingla, gör affärer och träffa andra företagare, kommunen och representanter från arrangörerna. Galan är även för dig som ännu inte har startat eget, men är nyfiken. Det blir en kväll fylld av inspiration och förebilder. Knyt nya kontakter och gör bra affärer!

Det blir en festlig prisutdelning under middagen, där vi kommer att utse Årets Värmdöföretag, Årets Företagare i Värmdö, Årets Nyföretagare i Värmdö, Årets skärgårdsföretag, Årets upplevelseföretag och Årets småföretagare i Värmdö. Du kan vara med och nominera till Årets Värmdöföretag, läs mer här >>

Dela gärna!
2018-05-17T17:22:54+00:00maj 17th, 2018|Nyhet, VFG2018|0 Comments

För mer information

Om du är intresserad av att vara sponsor eller vill fråga något om galan kontaktar du vår producent Amanda Thunberg, Positiv Energi, på mail. Kontakta oss!

Följ oss gärna

Dela gärna