Nominerade till Årets Värmdöföretag

Årets Värmdöföretag är vårt stora, gemensamma pris. De andra priserna delas ut av respektive arrangör och presenteras av respektive arrangör.

Bland våra fantastiska företag på Värmdö som ni har nominerat fram har vi nu utsett tre stycken som stämmer med våra kriterier för Årets Värmdöföretag. Företag som har utmärkt sig lite extra 2018 och som har ”satt Värmdö på kartan”.

De nominerade är:

Body Joy sponsrar Värmdö Företagargala

Body Joy

Inte bara en träningsanläggning utan för många – i alla åldrar – ett ”andra hem”. Trots konkurrens av de stora kedjorna vågar Monica & Monica fortsätta satsa på Värmdöbornas fysiska och mentala hälsa.

Salab – Stockholms Analytiska laboratorium

Salab – Stockholms Analytiska Laboratorium

Utvecklar och tillverkar produkter bland annat inom hud, hår, vård och personhygien sedan 1996. Ett företag som ständigt strävar efter förbättring, med stort fokus på bra arbetsmiljö för sina anställda. Med god ekonomi och en omsättning som ökar varje år strävar de efter att uppnå en optimal produktionsprocess för kunderna, allt inom ramen för hållbarhet.

Siggesta Gård Värmdö
Ett varumärke som växer sig allt starkare i takt med att världen uppmärksammar denna fantastiska utflyktsplats! Med många arbetstillfällen för Värmdöbor och ett varierat utbud av upplevelser för alla åldrar och intressen fortsätter de att sätta Värmdö på kartan.

Vinnaren av våra priser koras på galan den 22 november. Kom och fira med oss och våra vinnare!
Boka din biljett här >>

Dela gärna!
2018-10-15T15:27:34+00:00oktober 15th, 2018|Nominerade, Nyhet, VFG2018|0 Comments